Вітамінка

Це іграшка на кожен день, маленька доза концентрації на позитивному та підказка від Всесвіту, що ж день прийдешній приніс на вітрилах. 

Там три позиції: «Тема дня», «Підказка що робити» та «Завдання». 

Тема дня – це словесна підказка, яка тема для вас сьогодні буде актуальна. Туди варто приділити більше уваги, або просто спостерігати як ця тема присутня у подіях дня, або свідомо вирішити якісь питання в ній.
 

Підказка – це картинки з розширеної колоди «Метафоричний компас», найкраще вони відповідають на питання «Що робити?», «Що актуально наразі?», «На чому треба тримати увагу й концентрацію?». Тобто, це підказка як саме зробити свій день більш вдалим.

Як і усі метафоричні і асоціативні методи побудовані на ваших особистих враженнях -  перші емоції, думки, образи та асоціації. Дивіться про що нагадала вам картинка чи слова, на що в вашому житті воно схоже, наче натяк. Найкраще, коли присутнє впізнавання (ааа це воно он на що натякає) та емоції. Бо коли у ваших інтерпретаціях для себе всередині нічого не відчувається, то розум підсовує якісь шаблони і відмовки.

Завдання – це невеличкі іноді жартівливі завдання на різні канали сприйняття. Що вони дають – вихід із побутового кола, коли одні й ті самі справи, задачі, проблеми, навантаження створюють стан постійної втоми та автоматизму. А нетипова і досить проста дія створює перезавантаження, вихід з того повсякденного лабіринту. Виконуючи кожен день такі вправи (в ідеалі протягом 21 дня мінімум) ви підтримуєте (або повертаєте) собі ресурсний стан та підвищуєте рівень в емоційній шкалі.
Наче вітаміни для душі, які за місяць зміцнюють здоров’я та силу протидіяти вірусам й негативним впливам.

Насправді, можна обирати як усі три, так і лише щось одне.

Готові? Тисніть на вітамінку

 
А також замовляти відповіді на свої особисті питання:
В якій темі виникла перешкода у задуманому?
З чим пов’язані такі-то ситуації?
На чому варто сконцентруватися, для руху в бажаному напрямку?
Де зараз накопичений мій внутрішній ресурс?


Коли є бажання поділитися результатом, можна писати в коментарях свої враження :)

Сил та натхнення :)

Коментарі