Гра «Пелюстки бажань»

Це гра про здійснення бажань власними руками. 

Коли є бажання, чи ціль, чи цікава задумка або проект люди зазвичай роблять якісь кроки в напрямку здійснення, як навмання, так і складаючи чіткий план (підтримування активного образу у думках, це теж кроки).

І не завжди зрозуміло чому це наплановане не виконується… чи то візуалізація не надто чітка, чи план не реалістичний чи перешкоди насправді там, де їх ніхто не очікує…
 

Але наше несвідоме, наче квітка з чарівними пелюстками здатне на дива, чом би тоді не домовитись із ним?
Йому відомо чи справжнє ваше бажання мати задумане, відомо чи є у вас сили на вибрану дію, відомо де виникли перешкоди: на тілесному рівні, у свідомості чи в енергетично-емоційній сфері і з якою темою треба розібратися, щоб просунутись вперед.
 

Несвідоме любить грати - це його мова, це його територія. Несвідоме любить випадковості, бо випадковостей(для нього) не існує – все, що відбувається у грі завжди про гравця, правда може бути метафоричною, але це не робить її брехнею ;).
 

Тобто починаючи гру, гравець приймає її правила: що в цій реальності є магія, Всесвіт відповідає знаками(в цій грі кубиками) і теми поля на яке гравець потрапляє - це ті теми, які мають значення для задуманого. Скарби можна отримати лише щиро занурюючись.

Поле гри  - символізує квітку з чарівними пелюстками. Кожен пелюсток допомагає здійснитися бажаному, але для цього треба зосередитися й подолати перешкоду, яка заховалася в цій темі. На жаль, суто теоретичного розуміння, зазвичай, недостатньо - потрібні дії, які і прописує гравець у грі.

Гравець рухається по колу, бо і теми, в яких загалом проходять наше життя, постійно повторюються. Іноді залишаючи враження, що ми застрягли й стрибаємо між кількома (насправді розвиток йде по спіралі, але цей рух не завжди помітно).
Всередині розташувалися внутрішні конфлікти - дуальності між якими ми постійно коливаємося, бо фокусування і пріоритет однієї сторони неминуче викликає просідання другої.

Коли ми приймаємо рішення щось робити, то збираємо всередині сили на цей крок, бо він відбувається не у вакуумі. Всесвіт динамічний, проте балансує нескінчене число подій в цей момент, і ця «рівновага» має свою сталість, деякий супротив та інерцію. Коли наш внутрішній заряд більший за цей супротив, ми робимо крок, впливаємо і змінюємо світ навколо (чи всередині себе), встановлюючи нову рівновагу.
Тому конкретні дії у фізичній реальності і мають таке значення, саме вони створюють нову рівновагу Всесвіту де ви на крок ближче до свого бажання. 

В грі «Пелюстки бажань» Всесвіт приймає участь на рівних з гравцем, підтверджуючи реальність бажання/ціль та кожного кроку, чи не пропускає далі. Є два кубика: білий символізує вас і ваші сили, а фіолетовий Всесвіт, його супротив, інертність. Коли цифри на вашому більші, ви проходите далі, якщо менші, то треба подумати ще і внести зміни.
Перший випробування – це формулювання бажання, чи цілі, чи проекту яке ви хочете реалізувати. Якщо воно проходить перевірку Всесвіту – гра починається. Якщо Всесвіт не приймає таке бажання/ціль, то треба змінити щось у формулюванні, або взагалі взяти інше.

Ходи - кожна пелюстка – це тема, яка потребує вашої уваги та дій. Ваша задача прочитати опис поля-пелюстки і спитати себе яку конкретну дію ви готові в цій темі зробити. Тут важливо слухати свої асоціації, ловити думки й образи, що з’являються у свідомості. Шукайте перетин самої теми і тих реальних дій які ви можете зробити.
Не беріть абстрактні й розмиті формулювання, як і узагальнення де всі, всім завжди і ніколи. 

Це має бути один крок - простий, конкретний, реальний – це ваша заява та пропозиція Всесвіту. Якщо Всесвіт не підтвердив його це може означати, що в вас недостатньо внутрішнього ресурсу на його виконання, або ж ця дія не ніяким чином не вплине на задумане. Тож шукайте іншу дію.  

Як тільки ви попадаєте на поле з дверима, гра закінчується. Це означає, що всі перешкоди проявлені, а необхідні кроки сформульовані. Залишилося лише їх робити ;)

На що ще можна звернути увагу:
Чим менше ходів ви зробили, тим менше перешкод між вами і реалізацією задуманого –  достатньо просто робити кроки :)
Ті теми які випадали кілька чи багато раз, знову і знову – це ключові точки виникнення прокрастинації, неприємних переживань та демотивації в реалізації тої цілі яку ви розглядали у грі.

Наразі гра доступна за підпискою на блог "Мандри в дзеркалі" - щоб заповнити заявку натисніть на зображення нижче...


 Цікавих знахідок!



Коментарі